AKCIJA
22.02.2021

Volkswagen ID.3 v posebni ponudbi

Izberite popolnoma električni ID.3, z dosegom do 549 km. Zdaj v izjemni ponudbi, ki velja do 31.3.2021.
id3

Ob nakupu vozila ID.3 boste prejeli bon za financiranje in zavarovanje vozila, bon za nakup polnilne postaje ter bon za financiranje sončne elektrarne.

Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo pri Eko Skladu, ki trenutno znaša 4.500 €.

Ob nakupu vozila ID.3 prejmete bon za financiranje in zavarovanje. Za izvedbo ID.3 Life prejmete bon v višini 2.500 €, za izvedbe Family, Style, Business, Tech, Max in Tour pa prejmete bon v višini 3.000 €*.

Ob nakupu vozila ID.3 prejmete bon za nakup in vgradnjo polnilne postaje v višini 1.000 EUR. Zagotovite si brezskrbno in udobno polnjenje vašega električnega vozila in izberite polnilno postajo Volkswagen ID Charger ali polnilno postajo iz prodajnega programa MOON**.

Ob nakupu vozila ID.3 prejmete bon za financiranje nakupa in izgradnje sončne elektrarne MOON v višini do 1.000 EUR (odvisno od moči sončne elektrarne). Zagotovite si lastno proizvodnjo zelene električne energije s sončno elektrarno MOON in tako postanite skoraj popolnoma neodvisni od omrežja. Vašo sončno elektrarno zgradimo po načelu »na ključ«, kar pomeni, da mi poskrbimo za izvedbo celotnega postopka: od začetnega strokovnega svetovanja in ogleda objekta do izračuna ustrezne velikosti sončne elektrarne, načrtovanja in montaže***. 

 

Več info: 

04/2700 218 Blaž Batagelj

04/2700 220 Beno Kamenšak

04/2700 230 Zvone Zavrl

04/2700 269 Kristjan Zorc

 

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 3.000,00 EUR z DDV (odvisno od izvedbe vozila) do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije ID3BON_e2go_2021 (več na  www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

***BONUS v obliki znižanja skupnega zneska kredita za financiranje nakupa sončne elektrarne do 1.000,00 EUR z DDV (odvisno od moči sončne elektrarne), do katerega je kreditojemalec upravičen v primeru sklenitve kreditne pogodbe za financiranje nakupa sončne elektrarne MOON in sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila, ki mora biti sklenjena najkasneje do sklenitve kreditne pogodbe (več na www.porscheleasing.si)