AH Vrtač Novice

Vse aktualne novice podjetja AH Vrtač najdete tukaj.

  1. Novice
  2. ...spoznajte jo! NOVA FABIA JE TU!
07.05.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA

...spoznajte jo! NOVA FABIA JE TU!

22 let po predstavitvi modela FABIA je v torek, 4. maja, ob 19:00 uri ŠKODA javnosti predstavila četrto generacijo tega svojega uspešnega malega vozila.

fabia

Nova, četrta generacija modela ŠKODA FABIA prvič temelji na prečni modularni platformi MQB-A0 iz koncerna Volkswagen, zato je daljša in širša od svoje predhodnice. Z dodatnim prostorom potnikom ponuja izboljšan občutek prostornosti. Simetrično zasnovana armaturna plošča z osrednjim prostostoječim zaslonom in barvno vodoravno dekorativno letvijo poudarja širino notranjosti. Karakterna linija, ki poteka pod zaslonom, povzema obliko Škodine maske. Okrogli prezračevalni šobi na levi in desni strani ustvarjata nove poudarke, kar velja tudi za barvne aplikacije na sredinski konzoli in vratnih ročajih ter za novooblikovane kromirane ročice za odpiranje vrat.

Velik zaslon na dotik kot osrednji element

V notranjosti novega modela ŠKODA FABIA optično prevladuje velik prostostoječi zaslon. Prek njega je mogoče enostavno z dotikom upravljati sodobne infotainment sisteme in številne avtomobilske funkcije. 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.