AH Vrtač Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Novi Caddy 4MOTION že na voljo za naročilo
13.05.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA

Novi Caddy 4MOTION že na voljo za naročilo

Dostavnik, družinski enoprostorec, kombi za prevoz potnikov ali bivalnik: vse to je Caddy – vozilo, ki ga odlikuje domala brezmejna vsestranskost. Zdaj je na voljo tudi s štirikolesnim pogonom 4MOTION, ki je tudi pri nas zelo priljubljen. Caddy Cargo, Caddy kot osebno vozilo in Caddy California, vsi tudi v izvedbi Maxi, so torej odslej lahko gnani tudi na vsa štiri kolesa.

caddy 4 motion

Štirikolesni pogon 4MOTION z elektronsko krmiljeno lamelno sklopko na zadnji premi prenos moči samodejno prilagaja posameznim voznim situacijam. Nizka teža sistema je osnova za optimalne vozne lastnosti, visoko vozno dinamiko in dobro gospodarnost.

Novi Caddy s štirikolesnim pogonom 4MOTION je mogoče naročiti izključno z motorjem TDI z močjo 90 kW (123 KM) in 6‑stopenjskim ročnim menjalnikom.

V segmentu lahkih gospodarskih vozil bosta na voljo novi Caddy Cargo 4MOTION in novi Caddy Cargo Maxi 4MOTION, ki sta zagotovilo za dobro vlečno silo in s tem za varno vožnjo na domala vseh vrstah cest. 

Več informacij: 04/2700 210

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.