AH Vrtač Novice

Občuti čisti užitek Barcelone in občutek svobode. To je SEAT. Odkrij raznolikost modelov in najdi svoj želeni model SEAT.

  1. Novice
  2. Nova SEAT Ibiza: prenovljena in pripravljena, da prinese svež veter v segment mestnih vozil.
13.05.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT

Nova SEAT Ibiza: prenovljena in pripravljena, da prinese svež veter v segment mestnih vozil.

SEAT posodablja svojo Ibizo z osveženo zunanjostjo, povsem prenovljeno notranjostjo ter posodobljeno povezljivostjo in asistencami za vožnjo.

seat ibiza

Vse od leta 1984, ko je bila prvič predstavljena, je SEAT Ibiza ključnega pomena za uspešnost znamke. Po 37 letih, petih generacijah in skoraj 6 milijonov prodanih vozil pa je najuspešnejše vozilo SEAT, ki je kadar koli zapustilo proizvodno linijo. Posodobljena peta generacija si kot ključni model v svojem segmentu v Evropi prizadeva ohraniti to zmagovalno miselnost.

Svet postaja vse bolj digitaliziran in SEAT Ibiza je pripravljena, da ujame korak z njim, saj v notranjosti prinaša večjo intuitivnost, funkcionalnost in kakovost, kar dosega z izboljšanim dizajnom, večjimi stopnjami povezane tehnologije ter novimi, elegantnejšimi materiali. Vse to še dopolnjujeta uporaba svetlobne tehnologije, ki izboljša doživetje notranjosti, in vključitev najnovejših infotainment projicirnih sistemov, ki značaju vozila dajeta močan sodoben pridih in občutek. Pod pokrovom motorja nova SEAT Ibiza ponuja šest različnih pogonskih sklopov od 59 do 110 kW (80 do 150 KM), in sicer z bencinskimi motorji in motorjem na stisnjen zemeljski plin v povezavi z ročnim menjalnikom ali menjalnikom DSG z dvojno sklopko.

SEAT Ibiza dodaja tudi vrsto novih asistenčnih sistemov, ki ne glede na razmere omogočajo bolj sproščujočo vožnjo v mestnem vozilu.

Proizvodnja nove SEAT Ibize, ki je bila zasnovana in razvita v Barceloni, na sedežu podjetja SEAT v Martorellu, se bo pričela v tretjem četrtletju letošnjega leta.

Več informacij: 04/2700 239 ali 04/2700 252

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.