AH Vrtač Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Volkswagen Caddy je razglašen za Gospodarsko vozilo leta 2020.
19.08.2020
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA

Volkswagen Caddy je razglašen za Gospodarsko vozilo leta 2020.

Reviji Transport & Logistika in Mehanik in voznik sta letos izvedli že 15. zaporedni izbor za slovensko Gospodarsko vozilo leta. Laskavi naziv slovensko Gospodarsko vozila leta 2020 v kategoriji dostavnikov je prejel Volkswagen Caddy.

Caddy

Letos so se kandidati prvič pomerili v vseh petih kategorijah. V letu 2019 namreč ni bilo kandidatov v kategoriji slovenski Poltovornjak leta, so pa premierno v Sloveniji uvedli kategorijo Električno gospodarsko vozilo leta. Pri letošnjem glasovanju so v prvem delu izbora kandidatom glasove prisodili bralci obeh revij z elektronskim glasovanjem. V drugem delu pa je svoje odločitve izrazila še strokovna novinarska žirija revij Transport & Logistika in Mehanik in voznik, ki je kandidate ocenjevala po posameznih kriterijih. 

Najtežja je bila odločitev v kategoriji Slovenski dostavnik leta 2020, kjer se je pomerilo kar šest kandidatov, izmed katerih se je bilo treba odločiti tudi med štirimi modeli dveh različnih proizvajalcev. Na koncu je kljub temu preprečljivo zmagal Volkswagnov Caddy, ki je tudi s strani bralcev prejel daleč največ glasov.

@VW GV Slovenija

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.