AH Vrtač Novice

Občuti čisti užitek Barcelone in občutek svobode. To je SEAT. Odkrij raznolikost modelov in najdi svoj želeni model SEAT.

  1. Novice
  2. Takoj dobavljivi modeli po posebni ceni!
18.05.2020
NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT

Takoj dobavljivi modeli po posebni ceni!

Priložnost po tvoje.

Seat vozila

Mestni okretnež ali prostorni terenec? Izberi svoje vozilo SEAT in ga zdaj odpelji do 6.000 €* ugodneje ter izkoristi bon za zimske pnevmatike ali dopolnilno opremo SEAT** in kasko za 1 € na mesec***

Na spodnji povezavi si lahko pogledate zalogo takoj dobavljivih vozil:

https://mojseat.si/priloznost-po-tvoje/list/0

Za več informacij pokličite našega prodajnega svetovalca:

04/2700 239 Sašo Černilec

*Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozil velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali ** Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBON_2020.

***Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT ali druge dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike oz. dopolnilno opremo je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani www.seatcard.si.

.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.