AH Vrtač Novice

Vse aktualne novice podjetja AH Vrtač najdete tukaj.

  1. Novice
  2. NOVOSTI MODELSKEGA LETA 2021
05.08.2020
NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA

NOVOSTI MODELSKEGA LETA 2021

Novi volani, še bolj učinkoviti motorji in dodatni asistenčni sistemi: ŠKODA to poletje prehaja na modelsko leto 2021, ki bo njeni paleti vozil prineslo številne novosti.

ŠKODA

Novi dvo- in trikraki volani, ki jih poznamo iz modela OCTAVIA, z novimi upravljalnimi tipkami in vrtljivimi regulatorji se bodo odslej uporabljali tudi v vseh drugih modelskih serijah znamke ŠKODA. Poleg tega bodo do konca leta bencinske in dizelske motorje za serije od modela FABIA do modela SUPERB uskladili z novim izpušnim standardom Euro 6d, pri čemer se bo nekaterim agregatom tudi povečala moč. SUPERB, KODIAQ in KAROQ bodo dobili dodatne asistenčne sisteme, kompaktna modela SCALA in KAMIQ pa bosta z manjšimi spremembami postala še bolj privlačna.

Najbolj opazna sprememba pri vozilih iz modelskega leta 2021 so novo oblikovani volani, ki jih bodo po premieri v novem modelu OCTAVIA zdaj začeli vgrajevati tudi v vse druge modelske serije. Volani so bodisi dvokraki ali trikraki (športni volan), odvisno od linije opreme in opcijskega paketa, in pri večini izvedb so oblečeni v usnje. Pri določenih konfiguracijah vozil imajo lahko tudi perforirano usnje, barvne kontrastne šive in prestavni ročici za upravljanje menjalnika DSG. Pri večfunkcijskih volanih nove tipke in vrtljivi regulatorji omogočajo še boljše upravljanje.

@ŠKODASLOVENIJA

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.