NOVOSTI V SALONU
26.05.2020

Novi Seat Leon že v našem salonu!

Nova generacija SEAT-ove prodajne uspešnice je drznejša, elegantnejša in bolj športna ter predstavlja naslednjo razvojno stopnjo v oblikovalski evoluciji znamke!
Novi Seat Leon

SEAT Leon je že od nekdaj osrednji steber SEAT-ove palete vozil in velja za zgled v svojem segmentu, kar dokazuje več kot 2,2 milijona prodanih primerkov v treh generacijah. Z oblikovanjem in razvojem četrte generacije so želeli nadaljevati s tem izvrstnim dosežkom ter generacijo nadgraditi v smislu povezljivosti, učinkovitosti, dinamike in varnosti. Vozilo temelji na napredni platformi MQB Evo, ki je oblikovalcem zagotovila potrebne dimenzije, fleksi­bilnost in prilagodljivost ter poskrbela za to, da se nova generacija vozil lahko ponaša s privlačnejšimi proporcionalnimi razmerji.

Na spodnji povezavi si oglejte našo novo pridobitev, še bolj pa bomo veseli vašega obiska v naš novi SEAT salon na Šucevi ulici.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15352673&display=Seat%20Leon%20NOVI%20LEON%201.5%20TSI%20FR%20DSG

Za vse dodatne informacije Vam je na voljo naš prodajni svetovalec Sašo Černilec (tel. št. 04/2700 239 ali mail:  s.cernilec@vrtac.si)