NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA
22.02.2021

Nova Caddy California-Stekla serijska proizvodnje novega modela Caddy California

S proizvodnega traku so zapeljali prvi mikro avtodomi, izdelani na platformi MQB: pri Volkswagnu v Poznanju (VWP) je stekla serijska proizvodnja modela Caddy California. Njegova osnova je novi Caddy 5. Kompaktni avtodom je torej prvi bivalnik, ki izkorišča konstrukcijske prednosti modularne prečne platforme (MQB): najnovejše tehnologije in večjo prostornost. V Nemčiji bodo vozilo prvim kupcem začeli dobavljati v prihodnjih tednih.
Caddy california

Vse iz ene roke: križanec med kompaktnim enoprostorcem in domiselno zasnovanim avtodomom v celoti nastaja v Volkswagnovi tovarni v poljskem Poznanju. Osnovno vozilo izdelajo v tovarni Poznanj, v avtodom pa Caddy potem nadgradijo v tovarni Swarzędz. Tam v vozilo vgradijo kamping module, kot sta minikuhinja in kompaktna postelja v zadku, ter drugo opremo.

Kot različica California je Caddy zdaj postal član družine avtodomov, ki ima pri Volkswagnu že dolgo tradicijo. California 6.1 in Grand California se že uspešno prodajata na trgu in se ponašata s številnimi domiselnimi rešitvami. Caddy California bo zdaj te njune adute prenesel tudi v razred mikro avtodomov.

Za več informacij o modelu pokličite našega prodajnega svetovalca na tel. št:  04/2700 210.