NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN
21.02.2022

Popolnoma električni ID.5

Novi ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo SUV-ja in kupeja. Med drugim omogoča brezžične posodobitve in razkriva nove razsežnosti električne mobilnosti.
id5

Eleganten kupejevski dizajn zunanjosti
Novi ID.5 navdušuje z inovativno obliko, ki združuje prednosti SUV-ja z aerodinamično silhueto kupeja - brez vsakršnih kompromisov. 

Inteligentno polnjenje
Pri ID.5 polnjenje ne poteka le hitro (s polnilno močjo do 175 kW (DC)), temveč tudi inteligentno. 

Prostorna zasnova notranjosti
Z inteligentnim konceptom odprtega prostora je vozniku in sopotnikom zagotovljena obilica prostora za vse, kar je nepogrešljiv del njihovega vsakdanjika. 

Predstavite se v najlepši luči
Markanten prepoznavni znak novega ID.5 so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ. Light. Njihova inovativna matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu1. Vizualno je zagotovo nekaj posebnega eleganten svetlobni pas, ki povezuje matrične LED-žaromete in Volkswagnov znak. Seveda pa z dovršenim videzom želi prepričati tudi zadek: tako so del paketa tudi opcijske 3D zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe.  

Ustvarite si svojo sliko o ID.5

Za več informacij pokličite na:

04/2700 218 Blaž

04/2700 230 Zvone

04/2700 269 Kristjan

04/2700 221 Beno