AH Vrtač Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. NOVI TIGUAN ALLSPACE je že na voljo za naročilo!
25.08.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

NOVI TIGUAN ALLSPACE je že na voljo za naročilo!

Dolga medosna razdalja, 7 sedežev (opcijsko) in priklopna obremenitev do 2,5 tone. Z novim Tiguanom Allspace življenje dobi širše razsežnosti. Tako se vsak nov dan lahko začne z obilico načrtov.

VW TIGUAN ALLSPACE

Novi Tiguan Allspace ima številne adute. V nadaljevanju vam na kratko predstavljamo tri:

Samozavesten dizajn vse do najmanjših detajlov:

Novi Tiguan Allspace ima izjemen občutek za ubran in privlačen slog. Obenem se je pripravljen zadovoljiti le z najboljšim, kar hitro postane jasno že ob pogledu na sprednji del z markantno mrežo hladilnika in elegantno svetlobno grafiko. Vsa aluminijasta platišča v ponudbi poudarjajo športno pogonsko moč, ki je od izvedbe Elegance naprej še posebej izrazita zaradi temno rdečih zadnjih LED luči in odsevnega pasu, ki se razteza prek celotnega zadka. Celostna zasnova zunanjosti je jasen odraz izrazitega SUV značaja, zato Tiguan Allspace lahko na zadku suvereno nosi tako napis Tiguan kot tudi Allspace.

Prostornost

Ste se najprej odpravili v mesto po nakupih, nato boste šli v šolo po otroke, popoldan pa bi se radi s prijatelji odpeljali do bližnjega jezera? Za novi Tiguan Allspace to ni noben problem, saj s prostorno notranjostjo tako na sprednjih kot tudi na zadnjih sedežih zagotavlja obilo prostora za glavo in noge, poleg tega pa v njem lahko potuje tudi vse, kar imate najraje. Zaradi zložljivih sedežev in opcijske tretje sedežne vrste je notranjost za sprednjima sedežema mogoče prilagajati glede na trenutno situacijo: tako se lahko na primer v vozilu pelje do sedem oseb, lahko pa tudi podrete vse sedeže in izkoristite celotno razpoložljivo prostornino za prevoz prtljage (po potrebi lahko seveda podrete le posamezne sedeže). Odločitev je vaša - prostorska zasnova novega Tiguana je tako prilagodljiva kot vi.

Opremljen tudi za težje podvige

Novi Tiguan Allspace lahko vleče do 2,5 tone (Samo v kombinaciji s pogonom 4MOTION.) - na primer počitniško prikolico ali prikolico za konje. Opcijska vlečna kljuka je skrita pod zadkom in se ob pritisku na tipko polavtomatsko pomakne navzdol. Ker pa vožnja s prikolico ni vedno enostavna, je opcijsko na voljo tudi asistenca Trailer Assist. 


Za več informacij lahko pokličete na:

04/2700 218 Blaž

04/2700 269 Kristjan

04/2700 230 Zvone

04/2700 221 Beno


Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.