AH Vrtač Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Novi Taigo. Za vse, ki sami ustvarjajo trende. Ki se ne pustijo spremeniti, pač pa raje spreminjajo sami. Ki nimajo le občutka za slog, pač pa tudi svojstven značaj. In ki celo v vsakdanjiku vedno najdejo kaj izjemnega.
29.10.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

Novi Taigo. Za vse, ki sami ustvarjajo trende. Ki se ne pustijo spremeniti, pač pa raje spreminjajo sami. Ki nimajo le občutka za slog, pač pa tudi svojstven značaj. In ki celo v vsakdanjiku vedno najdejo kaj izjemnega.

TAIGO

Novi Taigo širi ponudbo v najbolj prodajanem segmentu - SUV segmentu malih avtomobilov. Gre za novi športni SUV, ki ga odlikuje karizmatični dizajn, sodoben koncept upravljanja ter številni asistenčni sistemi. Taigo ponuja povišano sedenje skupaj s športno kupejevsko silhueto, varčne TSI motorje ter bogato serijsko opremo. Naročiti ga je možno v štirih različicah in sicer: Taigo, Taigo Life, Taigo Style in Taigo R-Line,

Taigo lahko uvrstimo med modela Polo in T-Cross. S svojimi zunanjimi merami (4.266 mm), je malenkost večji od obeh modelov, prav tako pa ima od obeh modelov tudi nekoliko daljšo medosno razdaljo. Prtljažnik v osnovi meri 455 l (ob podrtem naslonjalu zadnje sedežne klopi 1.222 l).

Že izvedba Taigo Life se lahko pohvali z izredno bogato serijsko opremo, saj vsebuje 16'' aluminijasta platišča, asistenco Travel Assist, avtomatsko klimatsko napravo Climatronic, kamero za vzvratno vožnjo, LED luči, itd. Taigo Style je še dodatno opremljen z IQ.Light LED matričnimi žarometi, športno komfortnima sprednjima sedežema, sprednjima meglenkama in ambientno osvetlitvijo. Vrh ponudbe pa predstavlja športna izvedba Taigo R-Line, ki se lahko pohvali s črno stropno oblogo, odbijačema v R-dizajnu, pedali iz legiranega jekla, črnimi strešnimi letvami ter IQ.Light LED matričnimi žarometi.


Več info o modelu Taigo:

04/2700 218

04/2700 269


Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.