AH Vrtač Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Novi Multivan – Ko vsestransko vozilo postane pionir
20.07.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA

Novi Multivan – Ko vsestransko vozilo postane pionir

multivan

Novi Multivan je dokaz najsodobnejših inovacij. Z izboljšano varnostjo in pametno povezljivostjo je pripravljen na povezano mobilnost. Nova definicija funkcionalnosti in večnamenskosti zaznamuje naslednjo razvojno stopnjo udobja. Paleta pogonov pri priključnih hibridih pa je večja kot kadar koli prej.

Novi Multivan tako predstavlja začetek novega obdobja, saj ponuja popolnoma nov koncept vozila, ki je ustvarjen za številne možnosti uporabe. Od prvega do zadnjega milimetra razvit na novo, hkrati pa sledi karakteristikam svojih legendarnih predhodnikov. Novi Multivan vrhunski nivo osebnih vozil združuje s tradicionalnimi lastnostmi vsestranskega vozila ter navdušuje z izboljšano varnostjo, izrazito dinamiko in karizmatičnim dizajnom. Tako je novi Multivan najnaprednejši Bulli vseh časov. Prepričajte se sami in odkrijte novi Multivan.

Več informacij na:

04/2700 210 Gregor

04/2700 239 Sašo


Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.