AH Vrtač Novice

Vse aktualne novice podjetja AH Vrtač najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Izberite popolnoma električni ID.3 ali ID.4. Zdaj v izjemni ponudbi, ki velja do 30.9.2021.
22.07.2021
AKCIJA

Izberite popolnoma električni ID.3 ali ID.4. Zdaj v izjemni ponudbi, ki velja do 30.9.2021.

Ob nakupu vozila ID.3 ali ID.4 boste prejeli bon za financiranje in zavarovanje* vozila v višini 3.000 EUR, bon za nakup polnilne postaje v višini 1.000 EUR** ter bon za financiranje sončne elektrarne*** v višini do 1.000 EUR.Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo pri Eko Skladu, ki trenutno znaša 4.500 €.Tako lahko ob nakupu električnega Volkswagna skupno prihranite kar do 9.500 EUR!

akcija

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 3.000,00 EUR z DDV (odvisno od izvedbe vozila) do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_e2go_2021 (več na  www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

***BONUS v obliki znižanja skupnega zneska kredita za financiranje nakupa sončne elektrarne do 1.000,00 EUR z DDV (odvisno od moči sončne elektrarne), do katerega je kreditojemalec upravičen v primeru sklenitve kreditne pogodbe za financiranje nakupa sončne elektrarne MOON in sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila, ki mora biti sklenjena najkasneje do sklenitve kreditne pogodbe (več na www.porscheleasing.si)


Za več informacij vas vabimo v salon VW na Šucevi ulici 28, 4000 Kranj.

Tel. Št.: 04/2700 269 ali 04/2700 218

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.