AH Vrtač Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

  1. Novice
  2. Audi A8 managerski avto leta 2022
28.06.2022
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Audi A8 managerski avto leta 2022

V četrtek, 9.6.2022, so bila v čarobnem okolju gradu Bogenšperk podeljena priznanja za najboljše avtomobile izbora Poslovni avto leta 2022. To je bila že 18. podelitev nagrad izbora, ki ga na Financah vodijo od leta 2005. Najprestižnejše priznanje za managerski avto leta je pripadlo audiju A8.

Audi

Letošnji PAL je odražal dogajanje v avtomobilski industriji, ki se pospešeno pomika v elektrifikacijo. Zato so bili letos prvič v kategoriji Poslovni avto in Managerski avto vključeni avtomobili ne glede na pogon.


V ocenjevanje novinarjev Financ, bralcev Financ in članom menedžerske žirijo so bili torej postavljeni tudi električni avtomobili in tako odprta debata o zrelosti in uporabnosti novega pogona, ki ga je z oprostitvijo DDV v primeru nakupa podjetij pozdravila tudi slovenska vlada.


V najprestižnejši kategoriji Managerski avto leta so se uredništvu časnika Finance na testnem dnevu, ki je potekal od Ljubljane do Vranskega in v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem letos pridružili nekateri direktorji slovenskih podjetij. V tej kategoriji so ključno vplivali na končni razplet.


V managerski kategoriji je prevladala bencinsko/dizelska klasika, čeprav sta se električna kandidata audi e-tron GT in BMW iX na ocenjevanju žirije direktorjev prebila na drugo mesto. Na koncu je z enakim številom točk kot lanski zmagovalec mercedes-benz razreda S slavil Audi A8, ker je prepričal najpomembnejšo žirijo - slovenske direktorje. Osveženi audi A8 je koncentrat sodobne tehnike, luksuza, vozniških užitkov in udobja na daljših poteh. Audi e-tron GT je v kategoriji Managerski avto leta 2022 zasedel tretje mesto.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.